VERZEND INFO

VERZEND- EN BEZORGINFORMATIE

Wij verzenden wereldwijd!

Prijzen van COSTUME JEWELRY en TASSEN  van Droomfabriek de Groot & de Jong  zijn BINNEN Nederland inclusief verzending met post.nl

GRATIS VERZENDING !

Pakket-tarief per bestelling BUITEN Nederland.
Europa € 16.-
Worldwide € 29.-

Levertijd
Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling binnen 2 werkdagen verstuurd.

Nederland: 1 tot 2 werkdagen
Europa: 3 tot 5 werkdagen
Wereldwijd: 4 tot 7 werkdagen

RETOURNEREN EN RUILEN

Alle Costume Jewelry en tassen-aankopen van onze webshop kunnen worden geretourneerd. Hiervoor dient u binnen zeven werkdagen na levering te annuleren. Om een bestelling te annuleren, stuurt u een e-mail naar info@droomfabriekantiek.nl onder vermelding van het bestelnummer.

 

Opties
U kunt vervolgens uw geld terugkrijgen of ruilen voor een ander sieraad/ tas. Het prijsverschil en de dan bijkomende verzendkosten zullen worden verrekend.

Ongedragen
Om een terugbetaling te ontvangen, moet het sieraad in ongedragen staat zijn. Ongedragen betekent dat er geen beschadigingen aan het sieraad zijn, anders dan het geval was toen wij het verzonden. Ongebruikt betekent ook, geen parfumgeur aan het product.

DE PRIJZEN VAN ANDERE DAN COSTUME JEWELRY EN TASSEN ARTIKELEN ZIJN EXCLUSIEF TRANSPORT- EN BEZORGINGSKOSTEN. DEZE KUNNEN NIET ALS POSTPAKKET VERSTUURD WORDEN, DUS HIEROVER GRAAG EVEN CONTACT MET ONS OPNEMEN.